10 هشدار امنیتی پلیس فتا ناجا به نوجوانان برای ایجاد امنیت بیشتر و دور شدن از آسیبهای فضای ناسالم دنیای مجازی
1- هیچگونه اطلاعاتی درباره خود و خانواده را در اینترنت افشا نکنید.
2- هرگز فایلی را بدون هماهنگی با والدین خود بر روی کامپیوتر دایورت نکنید.
3- اگر کسی به صورت آنلاین به شما ناسزا میگوید یا شما را آزار میدهد و یا برایتان ایمیلهای ناخواسته ارسال می کند، سریعا به والدین خود اطلاع دهید.
4- بخاطر داشته باشید افراد در اینترنت میتوانند وانمود کنند که شخص دیگری هستند و با ایجاد ارتباط طولانی اینترنتی اعتماد شما را جلب کنند. هرگز حرفهای آنها را باور نکنید.
5- اگر از اتاقهای گفتگو چت روم استفاده میکنید از نام واقعی یا ایمیل آدرس خود استفاده نکنید و نامهای متفاوت را جایگزین آن کنید.
6- به یاد داشته باشید دوستیهای اینترنتی، رابطه و گفتگوها هرگز نمیتوانند مانند گفتگو با یک شخص واقعی باشد. اگر واقعا نیاز به صحبت کردن دارید سعی کنید با دوستان واقعی خود یا افراد خانوادهتان صحبت کنید.
7-مراقب کسانی که درباره اطلاعات شخصی شما پرسش میکنند باشید و در صورت امکان سریعا ارتباط را قطع کنید.
8-هرگز کالایی را بدون اجازه و هماهنگی با والدین خود به سرعت و آنلاین خریداری نکنید.
9-در صفحههای عضویت در سایت های گوناگون و مخصوصا اتاقهای گفتگو هرگز نام واقعی، تاریخ تولد، آدرس خانه، مدرسه و هر چیزی که ممکن است از آن سوء استفاده شود را وارد نکنید.
10-هرگاه میخواهید وارد یک اتاق گفتگو شوید، حتما به نام آن توجه کنید و سعی کنید وارد اتاقهای گفتگویی که توسط سرویس دهنده طراحی شده شوید و از وارد شدن به اتاقهایی که توسط امضا ساخته شده اند، Member created room خودداری کنید.
برچسب ها: اجتماعی